Diensten

2002 – 2008 Projectontwikkeling en uitvoering voor Stichting Struinen en Vorsen, plattelandstoerisme en recreatie dwars door het Groene Hart. Op de website struinenenvorsen.nl zijn de routes, uittips en adressen voor eten, drinken en overnachten te vinden.

Struinen en Vorsen

Agrorecreatief- en toeristisch aanbod in Midden-Holland

Struinen en Vorsen is met meer dan 150 aangesloten plattelandstoeristische ondernemers inmiddels een begrip in het Groene Hart.

Struinen en Vorsen

Diensten

2002 – 2008 – Projectontwikkeling en uitvoering voor Stichting Struinen en Vorsen, plattelandstoerisme en recreatie dwars door het Groene Hart.Holland

Struinen en Vorsen is met meer dan 150 aangesloten plattelandstoeristische ondernemers inmiddels een begrip in het Groene Hart.

veenweide-struinen
struinen en vorsen
routes

Projectmanagement en uitvoering diverse projecten

Het doel van de stichting Struinen en Vorsen is: “Het op een duurzame manier promoten van het agrarische cultuurlandschap van het Groene Hart door het aanbieden van belevingsactiviteiten met recreatieve, culturele en landschappelijke waarden. Streekproducten en kunst horen hier ook bij.

Stromend water ontwikkelde trainingen voor starters en professionals, arrangement ontwikkeling, ontwikkeling thematische wandelroutes, uitvoering communicatieplan, projectmanagement en verantwoording in samenwerking met Streekadvies ’t Laage Land. Dit ter verbetering van het agrorecreatief- en toeristisch aanbod in Midden-Holland en in de Lopiker- en Linschoterwaard.

Struinen en vorsen

Website

href=”https://www.struinenenvorsen.nl/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>struinenenvorsen.nl zijn de routes, uittips en adressen voor eten, drinken en overnachten te vinden.

Opdrachtgever:

Stichting Struinen en Vorsen

Samenwerking met:

Streekadvies ’t Laage Land

Stromend Water

Andere Projecten en programma’s

2014 – 2015

Wandelroutenetwerk Provincie Utrecht

2015 – 2019

Leader Weidse Veenweiden

2012 – 2015

Proef ons platteland in uw stadsrand